Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH
Premio emprendeduría en el entorno rural

FASES DEL PREMIFase 1

Del 17 de març al 10 de maig

Inscripció de candidatures

Fase tancada

Fase 2

Al llarg del mes de maig

Selecció i comunicació de finalistes

Selecció i comunicació de les deu iniciatives finalistes al llarg del mes de maig.

Fase 3

21 de setembre

Defensa oral de la proposta

Defensa de la proposta a Quintanes. El 21 de setembre exposició oral davant del Jurat, per part del o de la representant de cadascuna de les empreses seleccionades com a finalistes.

Fase 4

19 d’octubre de 2023

Lliurament del Premi

El lliurament del Premi es durà a terme durant la celebració d’una gala de cloenda que tindrà lloc el 19 d’octubre del 2023.

PREMIATS EN LA DARRERA EDICIÓ (ANY 2021)

1r premi de 15.000 €

Granja Mas Bes - Salitja (Girona)

El jurat ha valorat el caràcter emprenedor de la família propietària de la finca, la transformació en un negoci diversificat i capaç de portar a terme activitats de diferents tipologies, així com la importància que tenen aquest tipus d’iniciatives per a la revalorització del territori.
https://www.masbes.comPremio emprendeduría en el entorno rural

Accèssit de 2.000 €

Talkual - Bellpuig (Lleida)

L’accèssit en el sector Agroramader ha estat per a Talkual de Bellpuig (Lleida) pel seu caràcter innovador i la seva capacitat per aprofitar les noves tecnologies i el canal online per donar sortida a un tipus de producte no estètic que d’altra manera seria rebutjat. Creada amb la missió d’eliminar el malbaratament d’aliments, ofereix caixes de fruita i verdura imperfecta.
https://www.talkualfoods.comAccèssit de 2.000 €

Japan Espais - Manlleu (Barcelona)

L’accèssit en el sector de la Jardineria s’ha lliurat a Japan Espais, de Manlleu (Barcelona) per la singularitat del projecte respecte d’altres empreses del sector i la seva capacitat per innovar i desenvolupar activitats connexes a la jardineria. Especialitzada en jardineria, paisatgisme i natura, aquesta empresa d’exteriorisme es caracteritza pel tracte personalitzat.
https://www.japanespais.catAccèssit de 2.000 €

SingularWood - Santa Coloma de Farners (Girona)

L’accèssit en el sector Forestal ha anat a parar a mans de SingularWood, de Santa Coloma de Farners (Girona) per la singuralitat del projecte i la possibilitat de reutilitzar i transformar un recurs natural com és la fusta en un objecte de disseny. Aquesta iniciativa, que és el resultat de la col·laboració entre productors forestals, té com objectiu principal facilitar la comercialització i donar un valor afegit a les fustes dels boscos amb característiques especials i singulars.
https://www.singularwood.cat

Video de presentació dels finalistes

Premio emprendeduría en el entorno rural