Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH
Premi emprenedoria en l'entorn rural

PREMIATS EN LA DARRERA EDICIÓ (ANY 2021)

1r premi de 15.000 €

Granja Mas Bes - Salitja (Girona)

El jurat ha valorat el caràcter emprenedor de la família propietària de la finca, la transformació en un negoci diversificat i capaç de portar a terme activitats de diferents tipologies, així com la importància que tenen aquest tipus d’iniciatives per a la revalorització del territori.
https://www.masbes.com

Premi emprenedoria en l'entorn rural

Accèssit de 2.000 €

Talkual - Bellpuig (Lleida)

L’accèssit en el sector Agroramader ha estat per a Talkual de Bellpuig (Lleida) pel seu caràcter innovador i la seva capacitat per aprofitar les noves tecnologies i el canal online per donar sortida a un tipus de producte no estètic que d’altra manera seria rebutjat. Creada amb la missió d’eliminar el malbaratament d’aliments, ofereix caixes de fruita i verdura imperfecta.
https://www.talkualfoods.comAccèssit de 2.000 €

Japan Espais - Manlleu (Barcelona)

L’accèssit en el sector de la Jardineria s’ha lliurat a Japan Espais, de Manlleu (Barcelona) per la singularitat del projecte respecte d’altres empreses del sector i la seva capacitat per innovar i desenvolupar activitats connexes a la jardineria. Especialitzada en jardineria, paisatgisme i natura, aquesta empresa d’exteriorisme es caracteritza pel tracte personalitzat.
https://www.japanespais.catAccèssit de 2.000 €

SingularWood - Santa Coloma de Farners (Girona)

L’accèssit en el sector Forestal ha anat a parar a mans de SingularWood, de Santa Coloma de Farners (Girona) per la singuralitat del projecte i la possibilitat de reutilitzar i transformar un recurs natural com és la fusta en un objecte de disseny. Aquesta iniciativa, que és el resultat de la col·laboració entre productors forestals, té com objectiu principal facilitar la comercialització i donar un valor afegit a les fustes dels boscos amb característiques especials i singulars.
https://www.singularwood.catVideo de presentació dels finalistes

Premi emprenedoria en l'entorn rural