Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH

Preinscripció curs 2024/25 - Codi de centre: 08032154


Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM)


- Producció Agropecuària, perfil professional de producció ramadera (concertat) (+ info)

- Jardineria (concertat)

DESCRIPCIÓ

Instal·lar, conservar i restaurar jardins d'exterior i interior, així com prades per a ús esportiu, i realitzar les activitats de producció de planta i de floristeria, operant i mantenint la maquinària i instal·lacions, complint amb la normativa mediambiental, de control de qualitat i de prevenció de riscos laborals.

CONTINGUT/ASSIGNATURES

Fonaments agronòmics, taller i equips de tracció, infraestructures i instal·lacions agrícoles, principis de sanitat vegetal, control fitosanitari, implantació de jardins i zones verdes, manteniment i millora de jardins i zones verdes, producció de plantes i gleves en viver, composicions florals i amb plantes, establiments de floristeria, tècniques de venda en jardineria i floristeria, formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora, anglès tècnic, sintesí i formació en centres de treball.

DURADA

2000 hores.

ACCÉS

Tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria, tenir el títol de tècnic o de tècnic auxiliar, haver superat el curs específic per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), haver superat el segon curs del batxillerat unificat i polivalent (BUP), tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics, haver superat els mòduls obligatoris d’un programa de qualificació professional inicial (PQPI), haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, tenir un títol per accedir a un cicle formatiu de grau superior. Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Per presentar-s’hi han de tenir, com a mínim, 17 anys l’any en què es fa la prova.

SORTIDES PROFESSIONALS

Treballador/a d’hortes, vivers i jardins; jardiner/a, en general; jardiner/a i cuidador/a de camps d’esport; treballador/a de parcs urbans i de jardins històrics i/o botànics; treballador/a qualificat/ada en la instal·lació de jardins i zones verdes; treballador/a qualificat/ada en manteniment i millora de jardins i zones verdes; treballador/a qualificat/ada d’una empresa de jardineria per compte propi; planterista; treballador/a en vivers, en general; treballador/a qualificat/ada en propagació de plantes en vivers; treballador/a qualificat/ada en cultiu de plantes en vivers; treballador/a especialista en recollida de llavors i fruits en alçada; treballador/a qualificat/ada en producció de llavors; empeltador/a; treballador/a qualificat/ada en vivers; florista per compte propi o aliè; oficial/a de floristeria i venedor/a de floristeria.


- Aprofitament i Conservació del Medi Natural. FORESTAL (concertat) (+ info)