Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.    
La Fundació Antiga Caixa Manlleu conjuntament amb BBVA CX, Casa Tarradellas i l'Escola EFA Quintanes, promouen la convocatòria d'un Premi a l'emprenedoria.
Estan convocats autònoms i petites empreses establertes a Catalunya que desenvolupin les seves activitats en els sectors agrari, forestal i de la jardineria.

Inscripció de candidatures

Presenta la teva empresa o iniciativa, omple el qüestionari amb les teves dades i les de la teva empresa. De l'1 de març al 30 d'abril.

Selecció dels finalistes

Defensa la teva candidatura presentant les dades que et demanarem, per correu electrònic, si passes la fase 1. De l'1 de maig al 10 de juny.

Presentació dels finalistes davant el jurat

Convenç al jurat de què la teva proposta mereix el Premi. Sessió presencial durant el mes d'octubre. Dia a determinar.

Acte de cloenda i lliurament de premis

Assisteix a la gala de cloenda en la que s'anunciarà el premiat i l'accèssit de l'edició 2018. Dia a determinar.

INSCRIPCIÓ AL PREMI EMPRENEDORIA QUINTANES/BBVA CX DE L'ENTORN RURAL 2018Dades de l'empresa


Dades de contacte


Dades del representant de l'empresa
Política de privacitat: Segons el que disposa en la LOPD, l’informem que les dades facilitades en aquest formulari, seran tractades per les Escoles Familiars Rurals d’Osona, S.L., amb l’objectiu de gestionar la prestació del servei sol·licitat. En cap cas es lliuraran les dades personals a empreses potencialment interessades. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant carta dirigida al nostre Centre, adjuntant fotocòpia del seu DNI, al Mas Quintanes, CP 08508 de Les Masies de Voltregà (Barcelona).
 Accepto la política de privacitat
 Declaro que totes les dades facilitades són correctes

Captcha
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge (posar lletres en majúscules):