Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.    
Premio Emprendeduría Quintanes/BBVA del Entorno Rural


1r PREMI

Per aquest guardó s’ha tingut en compte, entre altres valors, la innovació en el procediment de producció i la seva complexitat. A més, l’activitat presentada és una de les primeres iniciatives d’aquest tipus arreu de la península.


Per això considerem que és mereixedor del 1r Premi:

CAN GARÚS, SLU (de Llers)


1er Premi - Can Garús

Accèssit

La iniciativa guardonada es destaca per aspectes com la sostenibilitat i la vinculació al territori.
A l'hora d'otorgar aquest premi s’ha tingut en compte la presència de les noves generacions en la continuïtat de l’empresa i especialment la presència de la dona com a impulsora del negoci familiar.


Per això considerem que és mereixedor de l'Accèssit:

MAS EL LLADRÉ (de les Lloses)


Accèssit - Mas El Lladré

Finalistes

Les empreses finalistes de la 1ª edició del Premi Emprenedoria Quintanes/BBVA de l’Entorn Rural, totes elles mereixedores de la nostra admiració i reconeixement per la seva tasca a la millora i progrés del món rural.

El Serradet de Barneres de Sant Martí Sescorts, Formatges Mas El Garet de Tona, Empresa Forestal Francesc Serrano de Berga, Agropecuària Mas Bes de Salitja, Naturalea Conservació de Castellar del Vallés, Idària, empresa d’inserció de Llagostera, Carns Sargaire d’Almaselles, Can Garús de Llers, Viamel de la Vall de Bianya i Mas El Lladré de Les Lloses.


Finalistes