Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.    
La Fundació Antiga Caixa Manlleu conjuntament amb BBVA CX, Casa Tarradellas i l'Escola EFA Quintanes, promouen la convocatòria d'un Premi a l'emprenedoria.
Estan convocats autònoms i petites empreses establertes a Catalunya que desenvolupin les seves activitats en els sectors agrari, forestal i de la jardineria.

Inscripció de candidatures

Presenta la teva empresa o iniciativa, omple el qüestionari amb les teves dades i les de la teva empresa. De l'1 de març al 31 de maig.

Selecció dels finalistes

Defensa la teva candidatura presentant les dades que et demanarem, per correu electrònic, si passes la fase 1. De l'1 al 30 de juny.

Presentació dels finalistes davant el jurat

Convenç al jurat de què la teva proposta mereix el Premi. Sessió presencial durant el mes d'octubre. Dia a determinar.

Acte de cloenda i lliurament de premis

Assisteix a la gala de cloenda en la que s'anunciarà el premiat i l'accèssit de l'edició 2018. Dia a determinar.Inscriu-te i participa!


Un premi de 15.000 €
Un accèssit de 5.000 €


INSCRIPCIÓ AL PREMI EMPRENEDORIA QUINTANES/BBVA CX DE L'ENTORN RURAL 2018Dades de l'empresa


Dades de contacte


Dades del representant de l'empresa
Política de privacitat: Segons el que disposa la LOPD, l’informem que les dades facilitades en aquest formulari, seran tractades per les Escoles Familiars Rurals d’Osona, S.L., amb l’objectiu de gestionar la prestació del servei sol·licitat. En cap cas es lliuraran les dades personals a empreses potencialment interessades. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant carta dirigida al nostre Centre, adjuntant fotocòpia del seu DNI, al Mas Quintanes, CP 08508 de Les Masies de Voltregà (Barcelona).
 Accepto la política de privacitat
 Declaro que totes les dades facilitades són correctes

Captcha
Escriu les lletres i/o números que surten a la imatge (posar lletres en majúscules):